- Minsker kødannelser
- Gjestene slipper å bunkre drikke. Gir bedre oversikt for barpersonalet.
- Gir bedre tid for barpersonalet å kommunisere med gjesten ( kartlegge beruselse)
- Minsker amper stemning grunnet kø og dylting.
- Minsker stress situasjoner for barpersonalet.
- Bedre flyt og service.
Det skal gås minimum 2 `skjenkesjekkrunder `sivilt i løpet av kvelden. Og ekstra runder ved
behov. Sjekkerne kartlegger publikum og gir
tilbakemelding til skjenkeansvarlig hvis det er personer eller grupperinger som er overberuset eller det observeres andre uønskede aktiviteter. Eks bruk av andre rusmidler, konsumering av medbrakt alkohol el.l.
Opplæring av barpersonale før innslipp. Gå igjennom internkontrollen, gå igjennom rutiner ved overskjenk, utnevne baransvarlig.
Bruk av erfarne frivillige som har arbeidet frivillig på festivalen tidligere.
Lav terskel for alderskontroll. Sjekk legitimasjon
hvis tvil. Gjesten skal være født før juni 2007